

Program Review Committee

January 23rd, 2025; 9:00-12:00pm Arizona

Meeting Objectives

- 1. Prioritization of Concepts submitted in 2024
- 2. Initial discussion of which Concepts become part of the draft 2025 Workplan

Discussion Topics

- I. 9:00-9:05 (5 mins) Agenda Overview
- II. 9:05-9:10 (5 mins) PRC Introductions
- III. 9:10-9:20 (10 mins) Process Summary
- IV. 9:20-11:20 (2 hours) Concept Prioritization
 - Phase 0 Concept consolidation
 - Phase A Divide Concepts into higher or lower priority
 - Phase B Rank Concepts within i) higher and ii) lower priority categories
 - Phase C Combine into prioritized slate of Concepts
- V. 11:20 11:45 (25 mins) **Discussion of draft 2025 Workplan**
- VI. 11:45-11:55 (10 mins) -Lessons Learned
- VII. 11:55-12:00 (5 mins)- **Next Steps**
 - a. 2025 Workplan Development
 - i. February 1st February 15th: WPP/SPP detailed Concept Level of Effort Review
 - ii. February 15th March 15th: Completion of draft 2025 Workplan
 - iii. March 15th April 15th : Stakeholder Comment Period
 - iv. April 15th May 15th: Revision of draft 2025 Workplan
 - v. May 15th: Distribution of draft 2025 Workplan to Board
 - vi. June: Board Approval of 2025 Workplan
 - b. Next PRC Meeting February 5th